Beszámolók a Homoktövisléről

Beszámolók a Homoktövisléről

Korábban beérkezett vélemények a Mannavita Homoktövisléről

Rendeltem Mannavita Homoktövis gyümölcslét a tél kezdetekor, mert olvastam róla, hogy erősíti az immunrendszert és rengeteg C-vitamint tartalmaz. Gondoltam, hogy jól fog jönni az influenza szezon előtt egy kis vitaminpótlás. Eddig elégedett vagyok vele, mert a környezetemben már szinte mindenki volt megfázva, de nekem még egy kis náthám sem volt egész télen. Számomra elég savanykás az íze ezért kitaláltam, hogy mézzel ízesítem és így egy kellemes ízű gyümölcslét kaptam, amit örömmel fogyasztok.

Gál Éva (47), Budapest

Az édesanyám már elég idős, és sajnos van több krónikus betegsége, de emellett nagyon gyakran kapta el a náthát, megfázást és az influenza vírust is. Ezért akartam neki valami természetes immunstimulálót, így rendeltem meg a homoktövis levüket. Szerencsére ízlik neki az íze is, így könnyen fogyasztja minden nap. A hatásai pedig lenyűgözőek, édesanyám egyre erősebb, sokkal jobban bírja a mindennapokat, és azóta csak egyszer volt enyhén megfázva, de azon is túl volt pár nap alatt. Azt mondja, úgy érzi, fiatalodott jó néhány évet. :-). Rendeltem az egész családnak belőle, a gyerekeim mézzel édesítik.

Kerekes Judit (47), Nagykanizsa

Leírtaknak megfelelően fogyasztom, 15-15 ml homoktövis velőt reggel és este. Elsősorban immunrendszer erősítés céljából, valamint vércukorszint és magas vérnyomás stabilitáshoz iszom. A szakorvosok által előírt gyógyszereket továbbra is beszedem. Mivel viszonylag rövid idő áll rendelkezésre a fogyasztásától a mai napig, így csak az eddigi tapasztalatok alapján tudok az eredményekről nyilatkozni: a labor eredményeim jelentősen javultak, jobb közérzetem van tőle. Köszönöm a korrekt és gyors csomagküldést is!

Mocsári Pál (73), Berhida

Immunerősítésre rendeltem a homoktövis levet, és eddig bevált! Korábban már ősztől kezdődően szinte folyamatosan meg voltam fázva, fájt a torkom, de gyakran döntött le a vírus napokra is a lábamról. Viszont idén, lekopogom, de csak enyhe megfázásom volt eddig, de inkább csak folyt az orrom pár napig, és ennyi. Nálam 5 pontos a termék! Most fogok gránátalmát is rendelni majd, mert arról is nagyon jókat hallottam már!

Pethő Lőrinc (54), Szerencs

Könnyű rendelés és nagyon gyors házhoz szállítás. Mióta az egész család fogyasztja a homoktövist és a gojit, úgy tapasztaljuk jóval erősebb az immunrendszerünk. Szinte nem is voltunk betegek. Csak pozitív véleménnyel vagyunk róluk. gyomorproblémáim is csökkentek és a bőröm is megfiatalodott. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon meg vagyok elégedve velük, érezhető rajtuk a természet 100%-os zamata. Köszönjük.

Varjú Sándorné (43), Dombóvár

Elég régóta szenvedtem már a hajhullástól, ami egyre jobban megkeserítette az életemet. Orvosilag nem találtak rá semmi okot, így elkezdtem természetes megoldás után nézni. A homoktövis nagyon megtetszett, megrendeltem, és már másnap itt is volt. Azt hiszem kb. olyan 1-2 hét után vettem észre, hogy kevesebb haj marad a fésűben. Kb 1 hónap alatt pedig végre megszűnt a hajhullás, amit el se akartam hinni! Azóta egyre erősebb és szebb a hajam, de a bőröm is látványosan megfiatalodott. Ja és sokkal erősebb az immunrendszerem, nem voltam influenzás se. Az ízét pedig nagyon szeretem, meg tudnám inni egyszerre az egész üveggel. :)

Szalai Renáta (34), KECSKEMÉT

Az immunrendszerem érezhetően erősebb, mióta fogyasztom a homoktövis levüket, a terméken kívül a rendeléssel, szállítással és az ügyfélszolgálattal is elégedett vagyok, mert mindig készségen segítettek ha kérdésem merült fel.

Lengyel Orsolya (37), SIÓFOK

"Körülbelül 8 hete fogyasztom minden nap a Mannavita Homoktövis levet és a Real Health manuka mézet. Érezhetően erősebb az immunitásom, mert a korábban gyakori megfázások, fertőzések nem jelentkeztek, mióta fogyasztom őket. Az emésztésem is sokkal jobb, mint előtte, és fogytam 1,5 kilót is, pedig máson nem változtattam."

Kővári Ferenc (42), CEGLÉD

Dohányos vagyok, gyakran iszom alkoholt. Amióta a homoktövist felfedeztem, megszűntek az életmódomból adódó kellemetlenségek. Gyomorproblémáim voltak, elmúltak. Fáradékony voltam, elmúlt. Évszakonként kétszer kaptam el valamilyen náthát, ez is megszűnt. Nemrég egy influenzás barátnőmet kellett ápolnom, adtam neki naponta 3x belőle, és két nap alatt tünetmentessé vált!

Kovács Rita (39), Jászapáti

2 alsó tagozatos kisfiamnak rendeltem homoktövis levet, mert elég sokat betegeskedtek, szinte minden betegséget összeszedetek az iskolában. A tapasztalatunk nagyon jó vele, mert azóta szinte alig kaptak el betegséget, akkor is nagyon hamar kigyógyultak belőle, és az influenzát sem kapták el. Viszont sokkal frissebbek szellemileg, még a tanítónéni is megdicsérte őket. Egy kis mézet szoktam neki elkeverni benne. A gyerekeim minden nap kérik az adagjukat. Azóta hogy isszák a focicsapatban is remekelnek, sokkal jobban bírják az edzéseket a meccseket.

Lilla (44), Érd

"Gyomorfekélyem van, magas a koleszterinem és a vérnyomásom is, amikre gyógyszereket szedek. A menyem rendelte nekem ezt a homoktövis levet, 30 ml-t fogyasztok belőle lassan 2 hónapja. Azóta valóban érzem, hogy jobb lett a közérzetem, több az energiám, és szinte megszűntek a gyomorpanaszaim. Manuka mézet is szedek mellé naponta 2 kanálla. A laboreredményeim javultak. Az orvos azt mondta, ha még javulnak az eredményeim, akkor csökkentjük a gyógyszereim mennyiségét legközelebb.R emélem, így lesz! Köszönöm!"

Mária (71), Budapest

A narancsbőröm miatt kezdtem el főként a terméket fogyasztani. Eddig sok mindennel kentem, de nem túl sokat javítottak rajta. Igyekszem megfelelően étkezni és mozogni is, de áttörést eddig semmi sem hozott. Viszont ez a termék már 1 hónap után láthatóan elkezdett dolgozni, mert a combomon és fenekemen is csökkentek a dudorok, és simább lett a bőrfelszín. Végre valami, ami gyorsan és látványosan hat, ráadásul természetes, és sok más kedvező hatása is van! A rendelés, házhozszállítás gyors és pontos volt, szóval fogok még innen mást is rendelni! :)

Angéla (45), Piliscsaba

A lányom rendel Önöktől évek óta, és rávett a homoktövis ivására engem is, szerencsére! Egyértelműen érzem, hogy erősebb az immunrendszerem, még megfázva se voltam, mióta fogyasztom, és nem csak több az erőm, de valahogy a hangulatom is jobb. Az emésztésem egyértelműen javult, korábban gyakran feküdte meg az étel a gyomromat. Egyelőre ezek a fő hatásai nálam. Üdvözlettel. 

István (55), Budapest

A feleségem kezdte el inni először a homoktövislevet, főként a fogyás és a narancsbőr csökkentésére. Mivel láttam, hogy eléggé bevált neki, így én is elkezdtem fogyasztani, mert jó lenne pár kilótól megszabadulni, és persze javítani az egészségi állapotomon. Olyan 2-2,5 hónapja iszom, és eddig 4 kiló ment le rólam, és úgy érzem, egyre több az energiám is. Ami picit meglepett még, hogy a látásom is jobbá vált, erre nem is számítottam. Köszönettel,  

András (55), Kapuvár

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy ez az egyik legjobb homoktövis ital!