A HOMOKTÖVISBEN LÉVŐ SZERVES C-VITAMIN

A homoktövislében található valódi, teljes értékű C-vitamin

A Mannavita Homoktövis Lé a természet egyik legkiválóbb C-vitamin forrása, mivel 100 gramm friss homoktövisben 450 mg C-vitamint mutattak ki, ami 10x annyi, mint amennyi ugyanennyi narancsban van.
Ráadásul fontos tudni, hogy a homoktövisben lévő C-vitamin természetes kötésű, teljes értékű C-vitamin, mivel a C-vitamin egészét tartalmazza, így például P-vitamint (bioflavonoidokat), j-faktort, rezet és K-vitamint is.
Ezzel szemben a mesterséges C-vitamin készítmények a C-vitaminnak csak a külső részét tartalmazzák, vagyis csak az aszkorbinsavat, aminek csupán az a feladata, hogy védje a belső részét a C-vitaminnak. Ha túl sok aszkorbinsavat, mesterséges C-vitamint fogyasztunk, akkor éppen C-vitamin hiány alakulhat ki...

A C-vitamin az egyik legfontosabb tápanyag az Immunrendszer erősítéséhez, egészségéhez, ezáltal jelentős szerepe van például a téli, fertőzéses, meghűléses betegségek, a megfázás, a nátha vagy az influenza megelőzésében és kezelésében is.
Emellett műtétek után is felgyorsítja a gyógyulást, támogatja a szervezet öngyógyító mechanizmusait.
A C-vitamin a vas felszívódásához is elengedhetetlen, ezáltal fontos szerepe van a vérképzésben is.
Továbbá a C-vitamin hisztamin ellenes anyag, ezért igen kedvező hatása lehet az allergiás tünetek esetén.
A C-vitamin a kollagén termelésében is kulcsfontosságú, ezáltal például erősíti a kötőszövetet, így fellép ráncok és a narancsbőr ellen is.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy ez az egyik legjobb homoktövis ital!