A HOMOKTÖVIS ITALBAN LÉVŐ OMEGA-7 HATÁSAI

Omega-7 zsírsav a Mannavita Homoktövis Lében

Nem esszenciális zsírsav, mégis rendkívül fontos szervezetünk egészségének megőrzéséhez: jelentősen hozzájárul a szív- és érrendszer, a gyomor és a bélrendszer és a bőr egészségéhez, de az ideális testsúly elérését és megtartását is támogatja.
Az Omega-7 zsírsav roppant fontos a bőr és a nyálkahártyák számára, mivel hozzájárul a száraz, rugalmasságát elvesztett, érett bőr táplálásához, állapotának javításához. Továbbá segíti a bőrt a nedvesség megkötésében, a kollagén termelésében, illetve a külső, káros hatásoktól való védelemben is.
Az Omega-7 zsírsav, vagyis a palmitolajrsav szervezetünkön belül is számos fontos hatást fejt ki, legalább olyan fontos, mint az Omega-3 és az Omega-6, amit például a Harvard Medical School és a Cleveland Clinic Wellness Institute vizsgálata is igazol.
Az Omega-7 zsírsav főként azért nélkülözhetetlen számunkra, mivel csökkenti a gyulladásokat és a vérzsírszintet a szervezetben, gátolja a felesleges zsírok lerakódását, illetve növeli az inzulinérzékenységet is.

Az elvégzett vizsgálatok alapján úgy tűnik, hogy az Omega-7 zsírsav fokozza a zsírok lebontásának ütemét, miközben serkenti a zsírégetés folyamatában részt vevő enzimek zsírégető hatását. 
A Cleveland Clinic Wellness Institute kutatói kontrollcsoportos vizsgálattal bizonyították, hogy amennyiben Omega-7 zsírsavval egészítették ki a napi étrendet, akkor mindössze 1 hónap alatt javult a lipidprofil, vagyis a zsír, a koleszterin és a trigliceridszintet mutató vérvizsgálati eredmény, illetve csökkentek a gyulladásra utaló tünetek is.
Mindezek az eredmények azt mutatják, hogy az Omega-7 zsírsav kulcsfontosságú szerepet játszhat az anyagcserezavarok megelőzésében és kezelésében egyaránt, ezáltal pedig szembeszállhat a szív- és érrendszeri betegségekkel, a cukorbetegséggel, a daganatos betegségekkel és az elhízással is. 

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy ez az egyik legjobb homoktövis ital!