TERMÉSZETES C-VITAMIN PÓTLÁS HOMOKTÖVIS LÉVEL

Miért a Homoktövis Gyümölcslé az egyik legjobb természetes C-vitamin forrás?

homoktövis lé az egyik legkitűnőbb természetes C-vitamin forrás, mivel 100 gramm homoktövisben általánosan 450 mg C-vitamin található, ami 10-szerese a narancsban lévő C-vitaminnak.

A homoktövis ráadásul természetes kötésű, teljes értékű C-vitamint juttat a szervezetbe, vagyis a C-vitamin egészét, így például j-faktort, rezet, P-vitamint vagy K-vitamint is.

Ugyanis fontos tudni, hogy a boltok polcain lévő mesterséges C-vitamin készítmények, csupán a C-vitaminnak a külsejét tartalmazzák, azaz csak az aszkorbinsavat, melynek mindössze annyi a feladata, hogy megvédje a C-vitamin belső részét. Ráadásul amennyiben túl nagy mennyiségű mesterséges C-vitamint, aszkorbinsavat szedünk be, akkor ezzel éppen hogy C-vitamin hiányt idézhetünk elő szervezetünkben.

C-vitamin köztudottan az egyik legfontosabb vitamin szervezetünk egészségének szempontjából, alapvető az Immunrendszer megfelelő működéséhez is, erősíti védekezőképességünket, így folyamatos pótlása nagy segítséget jelenthet a téli megfázásosfertőző, influenzás betegségek elleni harcban is.

Továbbá hozzájárul a szervezet öngyógyító képességének támogatásához is, így például műtétek után is elősegíti a gyógyulási folyamatokat.

A C-vitamin folyamatos pótlásával az allergia ellen is felléphetünk, mivel természetes antihisztaminként is működik, de a vérképzéshez is elengedhetetlen a vas felszívódásának támogatása miatt.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy ez az egyik legjobb homoktövis ital!