SZEM ÁLLAPOT JAVÍTÁS MANNAVITA HOMOKTÖVIS VELŐVEL

Hogyan javítható a Szem állapota Homoktövis Gyümölcslé fogyasztásával?

A homoktövis velőben rengeteg C- és E-vitamin illetve karotinoidok is találhatóak, melyek olyan erős antioxidáns vegyületek, melyek jelentősen hozzájárulnak a szemek védelméhez, s így a látás minőségének megőrzéséhez. 

karotinoidok javítják az éjszakai látás minőségét, képesek lehetnek megelőzni a szürkehályog kialakulását, illetve gátolhatják a makuladegeneráció folyamatát. 

A homoktövisben lévő A-vitamin nélkülözhetetlen a szem ideghártyájának működéséhez és a képalkotáshoz. Az A-vitamin hiányos állapotában romlik a látás, illetve csökken a szürkülethez és sötéthez való alkalmazkodási képesség is, de a hosszabb ideig fennálló A-vitamin hiány akár vakságot is okozhat.

A homoktövis lében lévő Omega zsírsavak rendkívül lényegesek a sejtmembránok szerkezetében, ezért tartós hiányuk esetén látásromlás következhet be.

A homoktövisben található szelén erős antioxidáns hatásával lép fel a makuladegeneráció ellen, mivel gátolja a szemfenéki erek meszesedését és a szem oxidatív károsodását is.

A homoktövis tartalmaz olyan flavonglikozid-származékokat is, melyek csökkentik a kapillárisok törékenységét és áteresztőképességét, amivel hozzájárulnak a látás élességének javításához.

Szem védelmével kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy ez az egyik legjobb homoktövis ital!