OMEGA-7 PÓTLÁSA HOMOKTÖVIS GYÜMÖLCSLÉVEL

A Homoktövislé az egyik legjobb Omega-7 forrás

A homoktövis az egyik legjobb természetes forrása az Omega-7 zsírsavnak, vagyis a palmitolajrsavnak, mely ugyan nem esszenciális zsírsav, mégis roppant lényeges egészségünk megőrzésének szempontjából. 
Az Omega-7 zsírsav legfőbb hatásai között szerepel, hogy kiemelten támogatja a gyomor- és bélrendszer, a bőr, illetve a szív és az erek egészségét, de hozzájárul a felesleges kilók leadásához és az optimális testsúly megtartásához is. 

Az Omega-7 bőrünk és nyálkahártyáink számára szinte nélkülözhetetlen, mivel támogatja a bőrt a nedvesség megkötésében, elősegíti a kollagén termelését, így hozzájárul a száraz és rugalmatlan, érett bőr táplálásához. Továbbá védelmet biztosít a káros külső hatásokkal szemben is.
Az Omega-7 regenerálja és védi a húgyutak, az emésztőrendszer és a nemi szervek nyálkahártyáját is.

A palmitolajrsav csökkenti a vérzsírszintet és a gyulladásokat, gátolja a felesleges zsírok lerakódását, és fokozza az inzulinérzékenységet is.

Cleveland Clinic Wellness Institute kutatói kontrollcsoportos vizsgálattal igazolták, hogy ha az étrendet Omega-7 zsírsavval egészítették ki, akkor már egyetlen hónap múlva javulást mutatott a lipidprofil, vagyis a zsír, a koleszterin és a trigliceridszintet mutató vérvizsgálati eredmény,miközben a gyulladásra utaló tünetek is csökkentek.

A vizsgálatok szerint úgy tűnik, hogy az Omega-7 zsírsav serkenti a zsírok lebontásának gyorsaságát, illetve fokozza azoknak az enzimeknek a zsírégető hatását, melyek részt vesznek a zsírégetés folyamatában.

Ezekből az eredményekből arra lehet következtetni, hogy az Omega-7 zsírsav rendkívül lényeges az anyagcserezavarok megelőzésében és kezelésében is, így képes lehet fellépni a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, a túlsúly és a daganatos betegségek ellen is.
 
A homoktövis hatóanyagaival kapcsolatos kutatási hivatkozások:
Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy ez az egyik legjobb homoktövis ital!