GYULLADÁSCSÖKKENTÉS, IMMUNERŐSÍTÉS HOMOKTÖVIS LÉVEL

Miért kitűnő Gyulladáscsökkentő és Immunerősítő a Homoktövis Lé?

A homoktövis jelentősen támogatja, serkenti az immunrendszer működését, illetve gátolja a gyulladásokat is. A homoktövisben mintegy 190 bioaktív hatóanyagot található, köztük a B1-, B2-, C-, E- és K-vitamin, a folsav, a béta-karotin, ásványi anyagok, flavonoidok, terpének és fenolok is.

Az Omega-zsírsavak teljes skáláját is tartalmazza, méghozzá szervezetünk számára tökéletes arányban. Az Omega-7 zsírsavak rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő képességgel rendelkeznek, ahogy a többi antioxidáns vegyület is, mint például a tokoferolok és tokotrienolok (E-vitamin), a  a karotenoidok (A-provitamin) és a fitoszterolok is.

A homoktövis gyümölcslé az egyik leghatékonyabb természetes szer a meghűléses, influenzás betegségek megelőzéséhez és kezeléséhez is, melyet például kiemelkedő mennyiségű és minőségű C-vitaminjának is köszönhet.

A homoktövislé fogyasztása immunerősítőként javasolt műtétek vagy fertőző betegségek után is, mivel jelentősen felgyorsíthatja a gyógyulás folyamatát.

Egerekkel végzett kísérletekben bizonyították, hogy a homoktövis-olaj gátolja a cyclophosphamid által kiváltott immunszuppressziót (Ren, Yang, Zhang, Zhong, & Su, 1992).

A homoktövis olaj belsőleges fogyasztása kemoterápiás kezelésen átesett betegek esetében hatékonyan fokozta az immunstátuszt
(Li & Tan, 1993)
 
Gyulladáscsökkentéssel, immunerősítéssel kapcsolatos kutatási hivatkozások:
Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy ez az egyik legjobb homoktövis ital!