GYOMOR ÁLLAPOT JAVÍTÁS MANNAVITA HOMOKTÖVIS LÉVEL

Így javítja a Gyomor és a Bélrendszer állapotát a Homoktövislé!

A gyomorfalban jelentős mennyiségű C-vitamin koncentrálódik, nem véletlenül. A C-vitamin ugyanis jelentősen akadályozza a H. pylori baktérium szaporodását, mely nagymértékben hozzájárul például a gyomorfekély kialakulásához is.

A Homoktövislé fekély ellenes hatóanyagai és erős gyulladásgátló hatása által roppant nagy segítséget nyújthat a gyomor-bél traktus területén jelentkező problémák és betegségek esetén. A homoktövis olaja védőréteget képez a gyomor és a bélrendszer falán, aminek köszönhetően csökkenti a káros baktériumok, köztük az E.coli károsító hatásait is.

A homoktövis gyümölcslében lévő antioxidáns vegyületek és az erős gyulladásgátló hatással rendelkező Omega-7 zsírsav kutatásokkal bizonyítva rendkívül kedvező hatást gyakorolnak a bélnyálkahártyára.

Állatkísérletekben megfigyelték, hogy a homoktövis meg tudja előzni és helyre is tudja állítani a fekélyt az emésztőrendszerben, amit sok esetben a sugárzások, a zaj és a savas környezet okozta stressz okoz a szervezetben. 

Egy tanulmányban, amiben 30 gyomorfekélyes beteg vett részt a a homoktövist étrend-kiegészítőként használták 1 hónapon keresztül, minek eredményeként 96,7%-os hatékonyságot és 76,6%-os gyógyulási rátát figyeltek meg.

A homoktövis nyálkahártyákat regeneráló képességét ugyanilyen hatékonyan fejti ki a szájban és a hüvelyben is.
Klinikai és állatkísérletek is igazolják a homoktövis-olaj megelőző és gyógyító hatását a nyálkahártyákra nézve. A gastroduodenális szakaszon jelentkezett fekélyek esetén a homoktövis olajjal végzett kezelések rendkívül eredményesnek bizonyultak. (Che, Huo, Zhao, Feng, & Zhang, 1998; Mironov et al., 19). 

homoktövis húsolajjal jobb eredményeket értek el a kutatók, és ebből arra következtettek, hogy a hatásért főként a húsolajban nagyobb mennyiségben jelen lévő palmitolajsav lehet a felelős. 
Sok más tanulmány pedig azt sugallja, hogy a homoktövis legfőbb fekélyellenes hatásait a benne található steryl glycosidok és a szterolok okozzák. (Romero & Lichtenberger, 1990).

Gyomor védelmével kapcsolatos kutatásik hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy ez az egyik legjobb homoktövis ital!