ANTIOXIDÁNS VÉDELEM HOMOKTÖVIS ITALLAL

Hogyan növeli a Homoktövis Ital az Antioxidáns védelmet?

A homoktövisben lévő antioxidáns hatású vegyületek, köztük a karotenoidok, a tokoferolok, az E-vitamin, a fitoszterolok, az Omega-3-, 6-, 7- és 9 zsírsavak lassítják az oxidációs folyamatokat a szervezetben, illetve stabilizálják a sejtmembránt.

Állatkísérletek során 8 héten keresztül adagoltak homoktövis magolajat, minek következtében nagymértékben csökkent a malondialdehid (MDA) szintje  a vörösvérsejtek membránjában, mely mérsékli a vörösvérsejtek membránjának rigiditását,, így növeli a mikrocirkulációt, ami fokozza az állatok védekezőképességét a fertőzésekkel és a megfázással szemben.

Szervezetünkben a sejtromboló szabadgyököket a test saját antioxidáns rendszere képes hatástalanítani, melyben a 2 legfontosabb enzim a szuperoxid-diszmutáz (SOD) és a glutathion-peroxidáz (GSH-Px), amik rendkívül erős antioxidáns erejűek.

homoktövis jelentősen tudja növelni mind a 2 antioxidáns enzim szintjét a szervezetben, ami nagymértékben hozzájárul a szervezet valamennyi sejtjének védelméhez.

Állatkísérletekben azt is igazolták már, hogy a homoktövis olaj védi az emésztőrendszert és a májat a vegyszerek okozta mérgezésektől, mivel csökkenti az MDA szintjét, illetve fenntartja a szérum glutamin-piruvat-transzamináz (GPT) és a glutamin-oxalacetin-transzamináz (GOT) normál aktivitását, miközben aktiválja a SOD és a GSH-Px enzimeket a májban. (Cheng, 1990, 1994)

Antioxidáns védelemmel kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy ez az egyik legjobb homoktövis ital!